Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Om os

Vision og mission

Samlino.dk's vision er at blive Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester inden for finans, forsikring og internet. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på blandt andet kreditkort, lån, bredbånd, a-kasser, forsikringer, højrentekonti, billån og andre produkter og tjenester, som du er på udkig efter.

Vi opdaterer hele tiden vores databaser for at forbedre og udvide vores sortiment, så vi kan give vores brugere en fair sammenligning af præcis de produkter de efterspørger. Vores gratis sammenligningsservice skal give forbrugeren gennemsigtighed og overblik over markedet, og vi stræber efter at give dig den mest komplette brugeroplevelse. Vi er dedikeret til at hjælpe danskerne med at træffe mere informerede beslutninger, så det bliver lettere at gennemskue og styre udgifterne. Ydermere tilbyder vi et væld af nyttige ressourcer, såsom vejledninger, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Samlinos mission er at give danske forbrugere alle de oplysninger, som er nødvendige for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende finansielle produkter og tjenester. Ved at tilbyde en uafhængig, gratis og brugervenlig onlineplatform til at sammenligne en bred vifte af produkter og tjenester, i både finans-, internet og forsikringsbranchen, er vi fokuseret på at hjælpe danskerne med at spare tid og penge.

Hvem er Samlino.dk og hvordan kan vi hjælpe dig?

Samlino.dk ApS blev stiftet i 2014 og virksomheden har hovedsæde på Christianshavn i København.

Bag sig har Samlino.dk et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere over hele verden.
Det skyldes at Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup, der er europas største organisation for prissammenligningssider. CompareEuropeGroup opererer med stor succes i 5 forskellige europæiske lande. Samlino.dk er den danske afdeling af organisationen, og beskæftiger på nuværende tidspunkt over 100 medarbejdere. 

Vores forretningsmodel fungerer på den måde at Samlino.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Det er derfor gratis for forbrugeren at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden der betaler for servicen - og sådan vil det altid være.
Vi garanterer en fair og gennemsigtig sammenligningstjeneste, hvor objektivitet er i højsæde.

Vi forbliver tro mod vores slogan - uafhængig, gratis og hurtig markedssammenligning - hele vejen igennem

Kontakt os

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Torsdag: kl. 10-18
Fredag: kl. 10-17
Langebrogade 6J
1411 København K
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder